Friday, 11 April 2014

SONAGACHI, INDIA - Rumah Pelacuran Terbesar & Terkotor Di Asia

Pekhehei pada hari Jumaat nan mulia ini dok sembang pasal pelacuq ye tak. Nehiiiiiiiiiii....... bukan ambo bercuti ke India lalu melencong ke Sonagachi cari pelacuq tapi tadi terbaca satu artikel di mynewshub.my

Jadi semua info dan gambaran yang ada DSKB kredit kepada mynewshub. Ingin ditegaskan sekali lagi, segala info dan gambaran bukan hak milik DSKB, DSKB cuma tumpang tempek dan kongsi saja di sini.

Mengikut mynewshub, ada kira-kira 10 ribu pelacur yang mendiami beratus-ratus rumah pelacuran bertingkek-tingkek seperti apartment. 

Tu dia, sikit punya ramei, dah machiam perkampungan dah. Menurut mynewshub lagi, ada pelacuq yang seawal usia 13 tahun sudah tercampak ke sini, sehinggalah ke tahap nenek moyang berumur 70 tahun.

Belanja gambaran sikit.....

Rumah pelacuran di Sonagachi.
Sumber: Thomas L Kelly.

Tu dia gambaran luar..... sikit punya sesak. Perasan tak kat luar bangunan ada banyak katil kayu. Dikatakan penduduk miskin India yang menghuni kota-kota besar tak mampu sewa rumah. Apa yang boleh mereka buat adalah sewa katil untuk tidur di waktu malam. Lepas sewa katil mereka bawa katil tersebut ke taman-taman awam atau mana-mana area terbuka untuk tidoq. Esoknya pulangkan balik katil tersebut. Begitulah rutin mereka seharian........ terharu den!!!!!!

Luar dah nampak machiam mana, jom kita terjah masuk.....

Tu dia, hang berselera ke dak? Tengah nak pakaikan kondom agaknya tu.
Sumber: mynewshub.


Tutup mata kalau hangpa bawah 18 tahun...... hahahahaha!!!!! Cuba hangpa tengok dinding dia, kotoq sungguh, loklaq nak menutuh sangat la kalau sanggup datang sini.

Menutuh sampai tak sedaq kena capture.
Sumber: mynewshub.


Agak-agak dah solosai ke baru nak mula ni?
Sumber: mynewshub.

Neraka dunia sungguh kan bagi kita. Hidup berhimpit-himpit di tempat kotoq sebegini. Syukur kita ada hidup yang lebih baik. Mintak jauh la benda-benda lagu ni.

Agaknya masa ni tadak customer.
Sumber: mynewshub.


Ada kesedaran sivik, menutuh pakai kondom.
Sumber: mynewshub.

Bila tengok gambaran, anda masih lalu ka nak langgan pelacuq di Sonagachi?

Tapi senang2 nak salahkan pelacuq2 tu semua pun tak boleh juga. Mana ada manusia yang sanggup rela jadi pelacuq dan hidup di tempat sebegitu. Ini semua kerana desakan hidup, kemiskinan dan khabarnya ada juga yang dijual oleh ahli keluarga sendiri.

Naudzubillah, moga-moga perkara sebegini dijauhkan oleh Allah SWT dari menimpa anak cucu keturunan kita.

Roger & out.

No comments:

Post a Comment